Uudet aukioloajat, UUSI PYSÄKKI T2!
lue uutiset!
Varaa parkki vähintään 24h ennen pysäköintiä!

Asiakas­palautteiden keskiarvo
4.9/5

Vahvista lennon lähtö- ja saapumisajat

Täytä kenttiin LENNON lähtö- ja saapumisaika. Järjestelmä laskee automaattisesti pysäköintiajan sekä hinnan.
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA

Basic

Aja infopisteelle, matkatavarat
bussiin ja henkilökunta opastaa ulkopysäköintiin.

Kuljetukset 24/7 lentokentälle ja
paluumatkalla kuljetus pysäköintialueen viereen, kävelymatka 10-80m
Lisäpalvelu:
Avainsäilytys Plus vain +10€
sis. pysäköintipalvelun
(ulkopysäköinti)
Varaa ja maksa, alennus lasketaan ovh- hinnasta.

Hinta paikan päällä (ovh):

Comfort

Sisältää pysäköintipalvelun, avainsäilön, auton pesun sekä luovutuksen hallista.
Kuljetukset 24/7 lentokentälle

Comfort-pysäköinti vain meillä!
Varaa ja maksa nyt, alennus lasketaan pysäköinnin osuudesta.
Voit valita muita lisäpalveluja esim. Auto hohtamaan paketinHinta paikan päällä (ovh):

Lux

Sisältää auton pesun sekä säilytyksen matkan ajan hallissa.
Kuljetukset 24/7 lentokentälle.

LUX pysäköinti vain meillä!
Varaa ja maksa nyt, alennus lasketaan pysäköinnin osuudesta.

Voit valita muita autoiluun liittyviä lisäpalveluja esim. Auto hohtamaan paketinHinta paikan päällä (ovh):

AJANKOHTAISTA

Syksy 2020 varausohje

Ohjeet asiakkaille, syksy 2020! Koronaepidemian johdosta lentoliikenne Helsinki-Vantaalla on vain 10% tasolla aikaisempaan. Olemme siis vielä kaukana normaali lentomatkailusta. Tästä syystä info ei ole auki 24/7 Kuljettajien numeroon ei vastata jos info ei ole miehitetty! Numero 0207900905 päivystää päivittäin klo 9-21:00. Kuljetukset vain ennakkoonvarattuihin pysäköinteihin, jotka on tehty 24h ennen pysäköintiajan alkamista. Huomioi että voimme tarkentaa tuloajat parkkiin vielä txt. viestillä, muussa tapauksesssa tule pysäköintiin varausohjeen mukaisesti, Jos varaat myöhemmin, soita 0207900905. Puhelinpalvelu on avoinna klo 9-21.00 Miten toimin? 1. Tee varaus ajoissa, viimeistään 24h ennen pysäköintiajan alkamista 2. Varmista että varauksessa on oikeat lentotiedot 3. Tule pysäköintiin varauksessa ehdotettuun ajankohtaan. Alue on suljettu muina aikoina! Palvelemme asiakkaita kaikissa tilanteissa joustavasti, kunhan teette varauksen ohjeen mukaisesti. Jos matka-aikataulu muuttuu, ei huolta. Lähetä AINA sähköpostia osoitteeseen myynti@flypark.fi Tervetuloa!

Aukioloajat!

Flypark on avoinna ainoastaan ennakkovarausten mukaisesti. Kuljetukset toimivat VAIN meille ilmoitettujen lentoaikojen puitteissa. Huomioi että voimme tarkentaa tuloajat parkkiin vielä txt. viestillä, muussa tapauksesssa tule pysäköintiin varausohjeen mukaisesti. Tee varaus viimeistään 24 h ennen lennon lähtöä. Jos varaat myöhemmin, soita 0207900905 Puhelinpalvelu on avoinna klo 9-21.00 Palaamme 24/7 aukioloaikoihin kun tilanne normalisoituu. Ilmoita meille MUUTTUNUT lentoaika myynti@flypark.fi ainoastaan näin voimme palvella teitä aikataulujen puitteissa. Kuljetustilaus vain paluuohje tekstiviestin mukaan, ja tule pysäkille ohjeen mukaisesti. Voimme myös soittaa sinulle, joten pidä puhelin lähellä.

VUOKRAA KAUSIPAIKKA TAI TOIMITILAA!

Nyt koronan aikana Flypark vuokraa myös kausipaikkoja sisä- ja ulkotiloista! Autotalliin ja pihalle tilaa!! Vuokraamme kausipaikkoja 30.4.2021 asti: Lämmin sisätila henkilöautoille 725€/ kausi Kylmä sisätila henkilöautoille 400€/ kausi Sisätilapaikat sisältävät auton pesun enen luovutusta keväällä! Ulkotila soveltuu auton, veneen, asuntovaunun ja -auton sekä kuorma-autojen säilytykseen. Hinta alk. 30€/ kk (henkilöauton kokoluokka) Laita viestiä ja varaa oma kausipaikkasi myynti@flypark.fi Alueemme on kameravalvottu ja aidattu 24/7. Lisäksi isompien tilojen vuokraus www.knoy.com osoitteessa.

Comfort paketti

Valitsemalla Comfort paketin, pysäköinti ei voi olla helpompaa ja mukavampaa. Pysäköi infon eteen ja matka voi alkaa. Comfortiin kuuluu pysäköintipalvelu, avainsäilö, käsinpesu ja kun palaat matkalta, auto luovutetaan lämpöisestä hallista infoalueella. Arjen LUXUSTA! Kesän hyönteisten jäämiin ja talven piki- sekä suolalikaan ehdotamme EXTRA pesua +5€, taatusti puhdas auto.

Kuljetukset T2, 1.3.2021 alkaen

Terminaali 2 rakennustyöt etenevät ja uusi T2 terminaali valmistuu loppuvuodesta 2021. Flypark kuljetukset Terminaali 2 bussiterminaalista eli kävelymatka terminaaliin on todella lyhyt. Tässä Flyparkin ohjeet matkailijoille: Kun palaat matkalta, lähetä paluuviesti normaalisti ohjeen mukaan. Laadukasta pysäköintiä ja vähemmän askeleita kuin Finavian terminaali P-halleista! Tervetuloa!

Flypark Facebookissa

Facebook sivustomme on meidän tiedotuskanava, josta löydät viimeisimmät tarjoukset, yritystiedotteet, kuvat, markkinoinnit, kilpailut jne. Pääset syvällisemmin tutustumaan toimintaamme mm. kuvien kautta. Sinun ei tarvitse olla kirjautuneena facebookiin.Klikkaa ja tykkää meistä Tervetuloa Flyparkin Facebook sivulle.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Asiakaspalautteidemme keskiarvo: 4.9/5

 

Lue alta asiakkaittemme palautteita:


Tero
Lieto
11.05.2021
Kaikki toimi jälleen kerran loistavasti!Saara
Karkkila
11.05.2021
Edullinen ja laadukas toiminto! Harmi, että netissä maksaminen ei onnistunut, olisi päässyt vieläkin edullisemmin ;)
Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen koko konseptiin ja aion käyttää tätä palvelua jatkossakin!Sami
Tampere
10.05.2021
Palvelu on toiminut hyvin, vaikka korona aika on rokottanut asiakasmääriä. Toisaalta nyt saa monesti henkilökohtaisempaa palvelua kun ei ole ruuhkia.Jyrki
Savonlinna
08.05.2021
Kaikki toimi hienosti.Pirkko
Vihti
07.05.2021
Aina nopea ja asiakaslahtoinen asenne.Kiitos!Susanna
Kotka
07.05.2021
Ihanan huoletonta. Ystävällinen palvelu. Kiitos!Miska
Järvenpää
05.05.2021
Täällä homma toimii aina ilman turhia venttoja. Ystävällinen ja tehokas palvelu.Matti
Turku
05.05.2021
Todella toimiva.Riitta
Seinäjoki
02.05.2021
kaikki toimii ja hyvä palveluAntti
HELSINKI
29.04.2021
Homma sujui täydellisestiSatu
Pirttikylä
28.04.2021
Kiitos pojatSirkka
Helsinki
27.04.2021
Kiitos jälleen kerran ystävällisestä ja luotettavasta palvelusta. Pientä hämminkiä aiheutti se, että kun ei ollut vuoteen matkustanut uusi jättöpaikka ei jäänyt mieleen ja odotin hakua entisellä Flypark pysäkillä no 10. Rakennustöiden vuoksi en tiennyt missä viestissä ilmoitettu ”bussiterminaali” on. No eipä haitannut kun noutaja soitti ja haki väärältä pysäkiltä. KiitosPetri
Kirkkonummi
27.04.2021
TäydellistäHannu
Tuusula
27.04.2021
Hei.

Kaikki meni hienosti ja nopeasti. Ei moitittavaa.Kimmo
Espoo
26.04.2021
Kaikki toimi moitteetta. Vastedes tulen käytttämään flyparkia.markus
helsinki
26.04.2021
Aina luotettava ja hyvä palvelu.


 

Lisäpalvelut

Meiltä saat autollesi kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluita!

BASIC-PAKETIN LISÄPALVELUT

Matkailu- ja isonauton parkki yli 5,5m (BASIC)

Matkailu- ja isonauton parkki yli 5,5m
Yli 5,5 m pitkät autot vievät enemmän pysäköintitilaa kuin normaalikokoiset henkilö- ja pakettiautot. Lisäveloitus 10€/ pysäköinti, riippumatta pysäköintiajan pituudesta. Max. auton pituus pysäköintiin 7,5m!

COMFORT- JA LUX-PAKETTIEN LISÄPALVELUT

Flypark peruutusturva nyt 5€
Valitsemalla peruutusturvan saat rahasi takaisin jos matkasi peruuntuu. Ota yhteyttä myynti@flypark.fi osoitteeseen ennen pysäköinnin alkua. Rahasi palautetaan 100% 14vrk sisällä. Matkan siirto onnistuu veloituksetta uuteen ajankohtaan. Ilmoita matkan peruutuksesta vähintään 12h ennen pysäköinnin alkamisaikaa, osoitteeseen myynti@flypark.fi.

Basic avainsäilytys PLUS 10€
Aja infoon, jätä autosi asiakaspaikalle infoon ja anna auton avain kuljettajalle. Pysäköimme auton puolestasi info -alueen läheisyyteen asfaltti alueelle. Matkalta palattaessa, saat auton avaimen kuljettajalta ja noudat autosi infon läheisyydestä. Avaimien säilytys turvallisesti kassakaapissa matkasi aikana.

Flypark peruutusturva nyt 5€
Valitsemalla peruutusturvan saat rahasi takaisin jos matkasi peruuntuu. Ota yhteyttä myynti@flypark.fi osoitteeseen ennen pysäköinnin alkua. Rahasi palautetaan 100% 14vrk sisällä. Matkan siirto onnistuu veloituksetta uuteen ajankohtaan. Ilmoita matkan peruutuksesta vähintään 12h ennen pysäköinnin alkamisaikaa, osoitteeseen myynti@flypark.fi

Kirurginenmaski 10kpl 5€ (väri sininen)
Suu- ja nenäsuoja kirurginenmaski (TYPE IIR, 99,3%) 10kpl erillispakattuna. Kertakäyttöinen, kuitukankaasta valmistettu 3-kerroksinen kirurginen suojamaski pehmeillä ja joustavilla korvalenkeillä. TÜV SÜD testaama. BFE > 99% TYPE IIR Suojain täyttää EN14683:2019 type IIR standardin. Suojuksessa on matala hengitysvastus. Kirurginen suojamaski ei ole hengityssuojain, mutta WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä estämään korona-viruksen leviämistä.

Kirurginenmaski 10kpl 5€ (väri sininen)

Kirurginenmaski 10kpl 5€ (väri sininen)
Suu- ja nenäsuoja kirurginenmaski (TYPE IIR, 99,3%) 10kpl erillispakattuna. Kertakäyttöinen, kuitukankaasta valmistettu 3-kerroksinen kirurginen suojamaski pehmeillä ja joustavilla korvalenkeillä. TÜV SÜD testaama. BFE > 99% TYPE IIR Suojain täyttää EN14683:2019 type IIR standardin. Suojuksessa on matala hengitysvastus. Kirurginen suojamaski ei ole hengityssuojain, mutta WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä estämään korona-viruksen leviämistä.

Extrapesu

Suosittelemme extrapesua (hyttyset, asfalttipiki ja suolan poisto) +5€
Normaali Comfort pesu ei poista hyttysen jäämiä, pikeä, pinttynyttä suolalikaa jolloin auto jää osittain likaiseksi. Auto pestään hiilivetyliottimella eikä käsittely poista vahapintaa. Tämä lisäpesu puhdistaa pinttyneen lian, suosittelemme!

Isot autot pituus 5-7m/ korkeus max.2,5m

ISOT autot pesupaketti +15€
Sisältää pysäköintipalvelun, auton käsinpesun ja paluumatkalla puhdas ja lämmin auto luovutetaan info -pisteessä. "PAKETTIAUTO" Lisämaksu +15€: mitat: pituus 5m - max. 7m/ korkeus 2 - 2,5m (ei matkailuautot)

ISOT autot autohohtamaan tai vahaus paketit +50€
"PAKETTIAUTO/ TILA-auto/ Maasturi" Lisämaksu +50€: mitat: pituus 5m - max. 7m/ korkeus 2 - 2,5m (ei matkailuautot)

Koko auton puhdistuspaketti

Auto hohtamaan paketti NYT 195€ sis. auton koneellinen ulkopintojen kiillotus + kovavaha + auton sisäpuhdistus ja verhoilupesu
HUOM! hinta henkilöautolle ja viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä. Lisätietoja p. 0401900900 Sisäpuhdistukseen menevä auto pitää tyhjentää omista tavaroista (esim. muovipussiin) ja hansikas ym kannellisia lokerikoita ei putsata. Näin vältytään inhimillisiä tavaroiden katoamisia sekä rikkoutumisia esim. imuroinnin yhteydessä)

Auto hohtamaanpaketti + Kenolon Ceramic Shield, keraaminen pinnoite 560€
Kenolon Ceramic Shield V1 on SiO2 (piioksidi) pohjainen premium-luokan pinnoite. Se on suunniteltu vastaamaan korkeimpia ammatillisia vaatimuksia. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee maalipinnasta vähemmän naarmuuntuvan ja ylläpidon kannalta paljon helpomman. Sen on erittäin vastustuskykyinen säälle ja monille kemikaaleille. Perinteiset vahat ja kiilloitusaineet ovat verrattain alttiita vahvasti emäksisille puhdistusaineille ja mekaanisille kitkoille. Kenolon Ceramic Shield ylläpitää optimaalisen vaikutuksen kuukausia. Koostumus ehkäisee mahdollisia naarmuja ja alentaa korirakenteen kuormitusta. Asianmukaisella hoidolla pinnoite antaa yli 3 vuotta kestävän suojauksen. Pesu normaali autonpesuaineilla, ei liuotinainekäsittelyä! Säännöllisellä pesulla pidät autosi puhtaana. Auto on käsittelyn jälkeen kuin uusi, poistamme kaikki ns. hiusnaarmut maalipinnasta. Jos toimitat maalikynän, korjaamme maalivauriot, kiveniskeymät jne ennen käsittelyä. Hinta 50€ Paketin sisältö: Auton koneellinen kiillotus ja keraaminen pinnoite. Täydellinen sisäpuhdistus: verhoilupesun/ nahkapenkkien käsittely, sisäpuhdistus, ikkunoiden sisäpuhdistus, muoviosat (ei sisällä kattoverhoilua) Auton maksimi kokoluokka: Mb Vito, trasporter, Volvo XC90, BMW X5 jne (ei katon korotuksia/ kattoboxia) Boxin irroitus autosta ja asennus takaisin 50€ Huom! Työaika kaksi vuorokautta (arkisin ma-la) Lisätietoja myynti@flypark.fi osoitteesta tai p. 0401900900

Toimitat maalikynän, korjaamme maalivauriot, kiveniskeymät jne ennen käsittelyä. Hinta 50€
Huom! Jäljet eivät tule välttämättä huomaamattomaksi. Näin maalipinnasta saadaan tasainen väri ja ennaltaehkäistään maalipinnan rikkoutumisen laajentuminen. Lisätietoja p. 0401900900

Kattoboxin irrotus ja asennus 50€

Ikkunat - Kynnykset - Matot

Kynnykset 5€
Pesu pakettiin kuuluu vain ulkopesu. Kynnyksien pesu sisältää kynnykset (max. 4x ovea). Pesu sisältää kynnysten rätillä pyyhinnän.

Ikkunoiden sisäpintojen puhdistus 9€
Jos valitset auto hohtamaan paketin tai sisäpuhdistuksen tämä sisältyy paketteihin!

Ovien välien puhdistus + kumimattojen pesu + ikkunoiden pesu 16€
Jos valitset auto hohtamaan paketin tai sisäpuhdistuksen tämä sisältyy paketteihin!

NANOLEX ULTRA GLASS IKKUNAPINNOITE vain 69 €
Tuuli- ja etusivulasit, poistaa veden jo kaupunkinopeuksissa. Säästää tuulilasia sekä tuulilasin pyyhkimiä ja lisää liikenne turvallisuutta! Lisätietoja p. 0401900900

Sisäpuoli

Auton sisäpuhdistus 59€
Sisäpuhdistus, hinta 59€: Kattaa imuroinnin, kumimattojen, lasien ja muoviosien puhdistuksen. Pakettiautoissa sisäpuhdistus kattaa ainoastaan hytin. Hintaan ei sisälly esim. lemmikkieläinten jälkien, karvojen poisto. (kevyt sisäsiistintä) HUOM! Viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä (Sisältyy auto hohtamaan tai verhoilupesu -paketteihin) Sisäpuhdistukseen menevä auto pitää tyhjentää omista tavaroista (esim. muovipussiin) ja hansikas ym kannellisia lokerikoita ei putsata. Näin vältytään inhimillisiä tavaroiden katoamisia sekä rikkoutumisia esim. imuroinnin yhteydessä)

Sisäpuhdistus + verhoilupesu 110€
HUOM! hinta henkilöautolle ja viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä. Verhoilupesu ei sisällä kattoverhoilua joka on lisätyö ja tarjous annetaan paikanpäällä 24h auton tuomisesta pysäköintiin. Lisätietoja p. 0401900900 (Sisältyy autohohtamaan pakettiin) Sisäpuhdistukseen menevä auto pitää tyhjentää omista tavaroista (esim. muovipussiin) ja hansikas ym kannellisia lokerikoita ei putsata. Näin vältytään inhimillisiä tavaroiden katoamisia sekä rikkoutumisia esim. imuroinnin yhteydessä)

Ulkopinnat

Ulkopinnan kovavahaus 85€
HUOM! hinta henkilöautolle ja viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä. Lisätietoja p. 0401900900 (Sisältyy autohohtamaan pakettiin)

Ulkopintojen koneellinen kiillotus + kovavahaus 150€
HUOM! hinta henkilöautolle ja viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä. Lisätietoja p. 0401900900 (Sisältyy autohohtamaan pakettiin)

Kenolon keraaminen pinnoite ja koneellinen kiilloitus 450€
Kenolon Ceramic Shield V1 on SiO2 (piioksidi) pohjainen premium-luokan pinnoite. Se on suunniteltu vastaamaan korkeimpia ammatillisia vaatimuksia. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee maalipinnasta vähemmän naarmuuntuvan ja ylläpidon kannalta paljon helpomman. Sen on erittäin vastustuskykyinen säälle ja monille kemikaaleille. Perinteiset vahat ja kiilloitusaineet ovat verrattain alttiita vahvasti emäksisille puhdistusaineille ja mekaanisille kitkoille. Kenolon Ceramic Shield ylläpitää optimaalisen vaikutuksen kuukausia. Koostumus ehkäisee mahdollisia naarmuja ja alentaa korirakenteen kuormitusta. Asianmukaisella hoidolla pinnoite antaa yli 3 vuotta kestävän suojauksen. Pesu normaali autonpesuaineilla, ei liuotinainekäsittelyä! Säännöllisellä pesulla pidät autosi puhtaana. Auto on käsittelyn jälkeen kuin uusi, poistamme kaikki ns. hiusnaarmut maalipinnasta. Jos toimitat maalikynän, korjaamme maalivauriot, kiveniskeymät jne ennen käsittelyä. Hinta 50€ Paketin sisältö: Auton koneellinen kiillotus ja keraaminen pinnoite. Auton maksimi kokoluokka: Mb Vito, trasporter, Volvo XC90, BMW X5 jne (ei katon korotuksia/ kattoboxia) Boxin irroitus autosta ja asennus takaisin 50€ Huom! Työaika kaksi vuorokautta (arkisin ma-la) Lisätietoja myynti@flypark.fi osoitteesta tai p. 0401900900Terveisin

Toimita maalikynän, korjaamme maalivauriot, kiveniskeymät jne ennen käsittelyä. Hinta 50€
Huom! Jäljet eivät tule välttämättä huomaamattomaksi. Maalipinnasta saadaan siistimpi ja ennaltaehkäistään maalipinnan rikkoutumisen laajentuminen. Maalikynällä voidaan korjata kiveniskuja ja pintanaarmuja. Maalikynällä ei kannata korjata esim. kiveniskuja joita on paljon mm. konepellissä, maalaus on tässä tapauksessa oikea korjaustapa. Lisätietoja p. 0401900900

Kattoboxin irrotus ja asennus 50€

Katsastus

Katsastus 59€
Katsastus, hinta 59€ (alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja): Hinta sisältää määräaikaiskatsastuksen, päästömittaus (bensiini/diesel) ja OBD-mittaus Jos autossa on korjattavaa, jälkitarkastuksen voit suorittaa missä tahansa katsastustoimipisteessä. HUOM! Viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä

Huoltopaketit

Tuulilasin pesunesteen täyttö 9€
Onko pesunestesäiliösi tyhjä? Täytämme sen Comfort/ Lux -paketin yhteydessä. Hinta 9€ ja pakkaskestävyys -20.

Sähköauton lataus 15€ Comfort/ LUX -paketissa
Ilmoita infoon ko. palvelu ja opasta henkilökuntaamme tarvittaessa. Muistathan että käytämme Suomalaisia virtapistokkeita jolloin niihin tarvitaan aina adapteri. Toimita mielellään voimapistorasiaan sopiva latauspistoke. 220v pistoke latausta emme suosittele! (Palvelu ei ole käytössä alle 24h pysäköinneissä)

Renkaidenvaihto 29€
Renkaidenvaihto matkan aikana. HUOM! Viikonloppu matkan aikana ko. palvelu ei ole käytössä.

FLYPARK/ MEKONOMEN LENTOHUOLTO
Flypark aloittanut yhteistyön Mekonomen Autohuolto Viinikka Oy:n kanssa. Lähde matkalle ja sinä aikana saat nyt autosi myös huollettuna. Autohuolto Viinikalla on uudet toimitilat ja modernit korjaamolaitteet miltei kaikille merkeille ja automalleille. Mikä parasta, huollon hinnoittelu on varmasti kilpailukykyinen! Mikä parasta, huollon hinnoittelu on varmasti kilpailukykyinen! Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju jolla on oma tukkuliike sekä yli 350 myymälää ja yli 2300 korjaamoa. Mekonomen Group on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 eri automalliin. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta. Pyydä ennakkoon tarjous huollostasi tätä kautta: http://www.autonkorjaus.net/lentohuolto Hyväksy tarjous ja varaa huolto sekä Comfort- tai LUX -pysäköinti Flyparkista. Me hoidamme koko prosessin matkasi aikana ja autosi odottaa puhtaana sekä huollettuna matkalta palattuasi. Säästä aikaa ja rahaa kun pysäköit Flyparkissa, me huolehdimme autostasi!

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus, 1x korjattava iskeymä 45€
Nyt tuulilasin korjaus Flyparkissa matkasi aikana. Varaa comfort –paketti sekä valitse montako korjattavaa kohtaa tuulilasissa on. Kun palaat matkalta Infossamme odottaa puhdas auto korjatulla tuulilasilla! On tärkeää korjauttaa tuulilasi ajoissa, ennen kuin se on liian myöhäistä. Alla listattu tärkeimmät kohdat milloin ja miksi tuulilasi tulisi korjauttaa heti: 1. Pieni kiveniskemä tai halkeama laajenevat nopeasti ja lasista tulee korjauskelvoton. Varsinkin kovassa lämpötilan vaihtelusta tai tärinästä. 2. Halkeamaan tai iskemään menee likaa tai kosteutta joka vaikeuttaa lasin korjaamista. Peitä vauriokohta välittömästi teipillä. 3. Lasin hyvä kunto on edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siten ajoturvallisuudelle. Lisäksi jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. 4. Säästä aikaa ja rahaa, tuulilasin korjaus on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Säästät myös luontoa! 5. Katsastuksesta voi saada hylkäyksen näkökenttään osuvista tuulilasivaurioista Huom! Korjaus ei ole koskaan huomaamaton, aina jää pieni korjausjälki. Viikonloppuna ko. palvelu ei ole käytössä!

Tuulilasin korjaus, 2x kiveniskeymää 60€
Nyt tuulilasin korjaus Flyparkissa matkasi aikana. Varaa comfort –paketti sekä valitse montako korjattavaa kohtaa tuulilasissa on. Kun palaat matkalta Infossamme odottaa puhdas auto korjatulla tuulilasilla! On tärkeää korjauttaa tuulilasi ajoissa, ennen kuin se on liian myöhäistä. Alla listattu tärkeimmät kohdat milloin ja miksi tuulilasi tulisi korjauttaa heti: 1. Pieni kiveniskemä tai halkeama laajenevat nopeasti ja lasista tulee korjauskelvoton. Varsinkin kovassa lämpötilan vaihtelusta tai tärinästä. 2. Halkeamaan tai iskemään menee likaa tai kosteutta joka vaikeuttaa lasin korjaamista. Peitä vauriokohta välittömästi teipillä. 3. Lasin hyvä kunto on edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siten ajoturvallisuudelle. Lisäksi jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. 4. Säästä aikaa ja rahaa, tuulilasin korjaus on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Säästät myös luontoa! 5. Katsastuksesta voi saada hylkäyksen näkökenttään osuvista tuulilasivaurioista Huom! Korjaus ei ole koskaan huomaamaton, aina jää pieni korjausjälki. Viikonloppuna ko. palvelu ei ole käytössä!

Tuulilasin korjaus, 3x kiveniskeymää 80€
Nyt tuulilasin korjaus Flyparkissa matkasi aikana. Varaa comfort –paketti sekä valitse montako korjattavaa kohtaa tuulilasissa on. Kun palaat matkalta Infossamme odottaa puhdas auto korjatulla tuulilasilla! On tärkeää korjauttaa tuulilasi ajoissa, ennen kuin se on liian myöhäistä. Alla listattu tärkeimmät kohdat milloin ja miksi tuulilasi tulisi korjauttaa heti: 1. Pieni kiveniskemä tai halkeama laajenevat nopeasti ja lasista tulee korjauskelvoton. Varsinkin kovassa lämpötilan vaihtelusta tai tärinästä. 2. Halkeamaan tai iskemään menee likaa tai kosteutta joka vaikeuttaa lasin korjaamista. Peitä vauriokohta välittömästi teipillä. 3. Lasin hyvä kunto on edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siten ajoturvallisuudelle. Lisäksi jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. 4. Säästä aikaa ja rahaa, tuulilasin korjaus on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Säästät myös luontoa! 5. Katsastuksesta voi saada hylkäyksen näkökenttään osuvista tuulilasivaurioista Huom! Korjaus ei ole koskaan huomaamaton, aina jää pieni korjausjälki. Viikonloppuna ko. palvelu ei ole käytössä!

Tuulilasin korjaus max 20cm halkeama + 1x kiveniskeymä 70€
Nyt tuulilasin korjaus Flyparkissa matkasi aikana. Varaa comfort –paketti sekä valitse montako korjattavaa kohtaa tuulilasissa on. Kun palaat matkalta Infossamme odottaa puhdas auto korjatulla tuulilasilla! On tärkeää korjauttaa tuulilasi ajoissa, ennen kuin se on liian myöhäistä. Alla listattu tärkeimmät kohdat milloin ja miksi tuulilasi tulisi korjauttaa heti: 1. Pieni kiveniskemä tai halkeama laajenevat nopeasti ja lasista tulee korjauskelvoton. Varsinkin kovassa lämpötilan vaihtelusta tai tärinästä. 2. Halkeamaan tai iskemään menee likaa tai kosteutta joka vaikeuttaa lasin korjaamista. Peitä vauriokohta välittömästi teipillä. 3. Lasin hyvä kunto on edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siten ajoturvallisuudelle. Lisäksi jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. 4. Säästä aikaa ja rahaa, tuulilasin korjaus on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Säästät myös luontoa! 5. Katsastuksesta voi saada hylkäyksen näkökenttään osuvista tuulilasivaurioista Huom! Korjaus ei ole koskaan huomaamaton, aina jää pieni korjausjälki. Viikonloppuna ko. palvelu ei ole käytössä!

Ajo-ohje Flyparkiin

Flypark sijaitsee 5 min ajomatkan päässä lentokentältä, Kehä III:n ja Tuusulantien kulmauksessa. Nopein reitti Flyparkiin on Tuusulantien kautta, jolta poistutaan kääntyen lentokentän suuntaan.
Alueen käyntiosoite on Pyhtäänkorventie 2, Vantaa, jonka voit asettaa navigaattorin osoitteeksi.
GPS koordinaatit: 60.301259, 24.984146

Hyvät
yhteydet

HELSINGISTÄ TULTAESSA
(Etelästä)

 • Aja Tuusulantietä pohjoiseen Kehä 3:n ali ja nouse Lentokentän liittymästä oikealle (Lentorahti). Aja vasemmalle kaistalle ja käänny liikennevaloissa vasemmalle (Lentokentän suuntaan).
 • Aja Tuusulantien yli, n. 500m ja käänny vasemmalle Pyhtäänkorventielle (Flypark-kyltti), ennen liikennevaloja.
 • Jatka n. 50m. Näet Flypark-kyltin, käänny portista vasemmalle
 • Seuraa Flypark-opasteita INFO-pisteelle

KEHÄ3:LTA TULTAESSA
(Lännestä ja idästä)

 • Laskeudu Kehä 3:lta Tuusulantielle pohjoiseen, Tuusulan suuntaan.
 • Aja Tuusulantietä pohjoiseen ja nouse Lentokentän liittymästä oikealle (Lentorahti). Aja vasemmalle kaistalle ja käänny liikennevaloissa vasemmalle (Lentokentän suuntaan).
 • Aja Tuusulantien yli, n. 500m ja käänny vasemmalle Pyhtäänkorventielle (Flypark-kyltti), ennen liikennevaloja.
 • Jatka n. 50m. Näet Flypark-kyltin, käänny portista vasemmalle
 • Seuraa Flypark-opasteita INFO-pisteelle

POHJOISESTA TULTAESSA
(TUUSULANTIETÄ)

 • Laskeudu Lentokentän liittymästä oikealle alas (Kyltit: Lentoasema, Veromies, Tikkurila)
 • Valitse liikenneympyrässä oikea kaista – aja ympyrästä ulos ensimmäisestä liittymästä
 • Aja n. 1,4km lentokentän suuntaan
 • Valitse liikennevaloissa vasen kaista (Ilmakehä/ Flypark-kyltti + Helsinki/Koivuhaka)
 • Käänny vasemmalle – valitse oikea kaista
 • Käänny heti seuraavasta risteyksestä oikealle Pyhtäänkorventielle
 • Jatka n. 50m. Näet Flypark-kyltin, käänny portista vasemmalle
 • Seuraa Flypark-opasteita INFO-pisteelle

KUN PALAAT MATKALTA:
 

 • Kun palaatte lennolta ja olette saaneet kaikki matkatavarat hihnalta tai 
jos matkustatte vain käsimatkatavaroilla, pääset terminaalin puolelle: 
Lähetä tekstiviestillä SUKUNIMESI numeroon +35850 902 3663.

  Vahvistamme tilauksen ja odotusajan. Tule odotusajan puitteessa Terminaali 2 bussiterminaaliin. Kaikki kuljetukset tapahtuvat kyseisen pysäkin kautta. Tunnistat tila-automme Flypark logosta.

  Jos paluulentosi muuttuu yli tunnilla, lähetä viesti numeroon +358401900910 ja ilmoita nimesi, uusi laskeutumisaika Helsinkiin sekä paluulennon numero.

MITEN HOMMA TOIMII?

 • VARAA PAIKKA NETISSÄ

 • TULE MUKAVASTI OMALLA AUTOLLA

 • JÄTÄ AUTOSI MEILLE, ME HUOLEHDIMME SIITÄ

 • VIEMME SINUT MUKAVASTI BUSSILLA KENTÄLLE

 • MUISTA PASSI, HYVÄÄ MATKAA!!


1. Varaa pysäköinti verkossa

Varaa pysäköintipaikkasi netissä, Aseta lennon lähtö- ja paluuaika sekä muut tarvittavat tiedot ja suorita maksu verkossa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta. OMAT TIEDOT osiosta voit tulostaa tositteen, ajo-ohjeen jos tarvitset sekä muuttaa varauksesi tietoja. Infossa riittää sukunimi tai rek.nro pysäköintiin kirjautuessa. 


Varaa vähintään 24h ennen pysäköinnin alkamista ja tule ajoissa, varaa aikaa pysäköintiin! Huom! olemme auki vain varausten mukaisesti.

2. Löydä meille helposti

Sivuiltamme löydät ajo-ohjeet sekä kartta. Osoite on Pyhtäänkorventie 2, Vantaa. Aja aina ensin infopisteelle. Infossa kirjaudutaan pysäköintiin ja hoidetaan matkatavaroiden sekä matkustajien siirtyminen Flyparkin bussi kuljetukseen. Basic-paketin varannut kuljettaja seuraa Flyparkin henkilökuntaa pysäköintialueelle, johon auto pysäköidään. Comfort tai LUX -paketin varanneet asiakkaat jättävät auton infon eteen ja henkilökunta hoitaa auton pysäköinnin.

3. Jätä autosi meille, valitse oikea pysäköinti paketti!

Huolehdimme autosta matkasi ajan. Basic on ulkopysäköinti. Sen lisäksi tarjoamme ainoana pysäköinti yrityksenä Comfort ja LUX -palvelupaketteja, Comfort -pakettiin kuuluu pysäköinti palvelu, auton käsinpesu ja luovutus lämpöisestä hallista. Lisäpalveluna mm. säilytys pysäköinnin aikana lämpimässä ja lukitussa pysäköintihallissa (LUX).  Meiltä löytyy myös auton sisäpuhdistus ja ulkopinnan käsittely paketit sekä lentohuolto- ja katsastus palvelu. Valitse varausta tehdessäsi sinulle sopiva palvelupaketti!

4. Viemme sinut mukavasti kentälle

Kuljetamme sinut lentokentälle terminaaliin T1 pysäkille 10.
Bussimatka kentälle kestää n. 5 minuuttia. Varausjärjestelmämme laskee automaattisesti suositellun saapumisaikasi Flyparkkiin ja oikean pysäköintiajan kun olet asettanut lennon lähtö- ja paluu ajan varaukseen. Näin jää aikaa lähtöselvitykseen sekä tutustua lentokentän muihin palveluihin. Voit toki tulla meille hyvissä ajoin ennen pysäköintisi ajan alkamista. Asioiminen infossa ja matka kentälle kestää n. 10-20min.

5. Hyvää matkaa!

Flypark toivottaa sinulle onnistunutta matkaa. Pidämme autostasi hyvää huolta matkasi ajan!


 • TERVETULOA TAKAISIN!!

 • LÄHETÄ TEKSTARI MEILLE

 • TULEMME HAKEMAAN SINUT KENTÄLTÄ

 • AVAIMET KÄTEEN

 • KIITOS KÄYNNISTÄ!!


6. Tervetuloa takaisin

Toivottavasti matkasi sujui hyvin. Autosi odottaa noutoa Flyparkin pysäköintialueella.

7. Lähetä tekstiviesti

Kun palaatte lennolta ja olette saaneet kaikki matkatavarat hihnalta tai
jos matkustatte vain käsimatkatavaroilla, pääset terminaalin puolelle:
Lähetä tekstiviesti, kun olette valmiina kuljetukseen SUKUNIMESI numeroon +35850 902 3663. 

Vahvistamme tilauksen ja odotusajan. Tule odotusajan puitteessa pysäkille: Terminaali 2 bussiterminaaliin. Kaikki kuljetukset tapahtuvat T2 terminaalin kautta. Tunnistat tila-automme Flypark logosta.

Jos paluulentosi muuttuu yli tunnilla, lähetä viesti numeroon +358401900910 ja ilmoita nimesi, uusi laskeutumisaika Helsinkiin sekä paluulennon numero. 

8. Noudamme sinut kentältä

Bussi tulee noutamaan teidät T2 bussiterminaalista, odotusajan puitteissa minkä olette saaneet puhelimeenne txt. viestillä.

Bussin odotusaika pysäkillä on muutamia minuutteja ja jos myöhästytte kuljetuksesta, seuraava auto noutaa teidät 10min sisällä.

Jos henkilömäärä muuttuu suuremmaksi kuin olette ilmoittanut, välttämättä kaikki ei mahdu samaan kyytiin. Seuraava auto ottaa loput ryhmästä kyytiin.

9. Poistuminen pysäköintialueelta

Basic-pysäköinnin kuljettaja hakee auton pysäköinnistä. Kaikki matkatavarat operoidaan info alueella. Comfort ja Lux -asiakkaiden autot odottavat puhtaana infopisteen edessä (tai ajetaan hallista), matkatavarat ja matkustajat kyytiin.

10. Kiitos käynnistä! Tervetuloa uudelleen.

Kiitos käynnistä, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Tykkää meistä Facebookissa!

YRITYSASIAKAS / LASKUTUS

Rekisteröidy yritysasiakkaaksemme jos käytät pysäköintipalvelua viikottain. Saat verkkovaraajan edun pysäköinnistä automaattisesti, lisäksi yritysasiakasetuna on maksuaika sekä lasku kirjanpitoon.

Rekisteröinti helpottaa pysäköinnin varausta.
Kuljettajan ei tarvitse erikseen maksaa pysäköintiä sekä varmistat myös oman pysäköintipaikan tekemällä ennakkovarauksen.
Suosittelemme Comfort tai Lux -pakettia johon sisältyy pysäköintipalvelu puolestasi sekä puhdas auto matkalta palattuasi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Voinko tulla Flyparkiin ilman ennakkovarausta?

Syksy 2020 kaikki varaukset pitää tehdä ennakkoon verkossa vähintään 12h ennen pysäköintiajan alkua!

2. Onko Flyparkissa vain ulkopaikkoja?

Flyparkissa on myös sisäpaikkoja. Kun valitset Lux-paketin, auto säilytetään lukitussa ja lämpimässä hallissa, sisältää pysäköintipalvelun sekä auton ulkopesun. Comfort -paketissa auto otetaan pesun kautta sisään ennen paluulentoa (min 12h), saat puhtaan ja lämpöisen auton matkalta palattuasi.

3. Kone laskeutuu aamuyöllä, pääsenkö hakemaan autoni?

Kyllä, lentokenttäkuljetukset liikkuvat 24/7. Saat tarkemmat ohjeet kun lähdet lennollesi.

4. Milloin terminaalibussi kulkee ja maksaako se erikseen?

Kuljetus sisältyy pysäköinnin hintaan. Kuljetus lähtee infosta kun asiakas tulee sinne ja toki pyrimme ajamaan täysillä autoilla luontoa säästäen. Palatessa, Kun olet saanut matkatavarat, lähetä tekstiviest SUKUNIMI kuljettajalle numeroon 050 902 3663. Kuljettava vahvistaa tilauksen ja odotusajan. Bussi tulee noutamaan teidät odotusajan puitteissa, T2 bussiterminaalista.

5. Vienkö perheen tavarat ensin kentälle ja tuon auton vasta sitten? Lastenistuin? Iso ryhmä?

Isot perheet/ ryhmät ja matkatavarat kannattaa viedä kentälle ja hakea heidät erikseen. Tämä on varsin suositeltavaa jos halutaan lapsien kulkevan turvaistuimessa tai matkustajia sekä matkatavaraa on paljon. Yleisesti busseista ei löydy turvaistuimen Isofix kiinnikkeitä jonka johdosta emme suosittele istuimen kiinnitystä lainkaan. Paras matkustustapa lapselle on aikuisen sylissä! Matka terminaaliin on alle 3km. Mennessä ja palatessa kaikki matkatavaroiden ja matkustajien operointi tapahtuu info -alueella. Jos matkatavaraa on paljon sekä matkustajia ja kuljettaja tuo auton pysäköintiin, asiakas säästyy ylimääräisiltä kuormauskerroilta. Tämän jälkeen henkilökunta ohjaa kuljettajan pysäköintialueelle (Basic-pysäköinti). Comfort ja Lux -paketissa henkilökunta pysäköi auton puolestasi.

6. Kuinka paljon aikaa täytyy varata Flyparkissa toimimista varten?

Kun olet varannut pysäköinnin varausjärjestelmästämme, järjestelmä lähettää sinulle sähköpostin, jossa on ohjeet Flyparkiin saapumisesta. Kun tulet ajoissa, asioiminen infossa ja matka lentokentälle kestää vain 10-20min. Ruuhka-ajat ovat klo 5-8.00, 14-17.00 ja 23-01.00, tällöin kannattaa varata aikaa myös terminaalissa asiointiin.

7. Mikä on Comfort ja Lux -pakettien ero?

Comfort-paketissa auto säilytetään ulkopysäköinnissä. Auto ajetaan pesun kautta lämpöiseen halliin viimeistään 12h ennen asiakkaan paluulentoa. Lux-paketissa auto säilytetään koko pysäköinnin ajan lämpöisessä sekä lukitussa hallissa. Sisältää myös auton käsinpesun.

8. Mitä tapahtuu jos teillä sattuu vahinko auton siirron tai pesun yhteydessä?

Vastaamme aiheuttamistamme vahingoista. Meillä on kaiken kattava vastuuvakuutus vahingon varalle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii autosta matkasi aikana. Kuvaamme kaikki autot ennen pysäköintiin siirtoa jolla varmistamme ettei pesun jälkeen tullut vahinko ole sattunut jo ennen pysäköintiin tuloa. Valitettavan usein asiakas ei ole huomannut vauriota likaisesta autosta ja kun se luovutetaan puhtaana vaurio paljastuu. Reklamaatio ohjeet löydät toimitusehto osiosta.

9. Miten järjestelmä laskee pysäköintiajan?

Laita aina laskuriin lennon lähtö- ja paluuaika, näin pysäköinti aika lasketaan oikein ja maksat aina oikean summan. Järjestelmämme laskee automaattisesti pysäköintiajan! Suosittelemme tulemaan parkkiin 2,5h ennen lennon lähtöaikaa ja lennon laskeuduttua pysäköinti aika päättyy tunnin päästä. Älä laita laskuriin muita aikoja ellet mene hotelliin tai muuta huomioitavaa matkassasi. Toki voit tulla parkkiin ennen pysäköintiajan alkamista.

10. Mitä tarkoittaa Basic+ ja avainsäilö?

Basic+ paketissa asiakas jättää auton info -alueelle ja henkilökuntamme pysäköi sen asfaltti alueelle joka on aivan infon läheisyydessä. Kävelymatka palatessa muutamia kymmeniä metrejä. Lisäksi se sisältää avainsäilytyksen ja on tarkoitettu Basic-asiakkaille (sisältyy muihin paketteihin). Auton avain on meillä kassakaapissa säilössä ja tarvittaessa matkan aikana voitte päivittää pysäköintipakettinne (Comfort / Lux) jos esim. kelit muuttuvat haasteelliseksi. Avain luovutetaan info -alueella matkalta palatessa.

11. Voinko tuoda matkailuauton tai ison kuorma-auton pysäköintiin?

Valitettavasti meillä ei ole tilaa isoille autoille (yli 5,5m pitkä) sesonkiaikoina. Muina aikoina tiedustele vapaita ISON auton paikkoja myynti@flypark.fi osoitteesta ennen varausta! Ison auton paikka vie enemmän tilaa kuin henkilöauto, vahvistamme tilan ja sen jälkeen varaat Basic pysäköinnin + Matkailu- ja ison auton parkin +10€. Isoille autoille ei voi varata Comfort pysäköintiä!

12. Sähköauton lataus, voiko käyttää lohkolämmitintä?

Sähköauton lataus onnistuu Comfort/ LUX -paketissa +15€. Jos sähköauto on pitkään (yli viikon) parkissa, suosittelemme välilatausta joka suoritetaan pysäköinnin aikana erikseen. Välilatauksen pystyt päivittämään infossa ja se maksaa +15€. Varaa pistokkeet esille ja tarvittaessa näytä latauspistokkeen avaus. Välilataus suoritetaan 220v pistokkeella. Huomioithan että meillä ei ole adaptereita vaan lataus suoritetaan Suomalaisesta verkkovirrasta. Lohkolämmitin pistokkeita meillä ei ole vaan esim. valitsemalla Comfort -paketin, silloin auto on käsinpesty ja luovutus lämpöisestä hallista, suosittelemme!

13. Mitä pysäköintiä suosittelette?

Edullisin on Basic-paketti joka on perinteinen ulkopysäköinti. Aja infoon, matkatavarat ja matkustajat kyytiin. Kuljettaja vie auton pysäköintiin henkilökuntamme opastuksella. Suosittelemme Comfort pakettia, jossa henkilökuntamme hoitaa auton pysäköinnin puolestasi ja saat puhtaan auton pelattuasi matkalta, luovutus lämpimästä pysäköintihallista. LUX paketissa auto säilytetään lukitussa ja lämpöisessä hallissa. Lisäksi Comfort/ LUX -paketteihin voit varata myös muita lisäpalveluita. Kaikkiin pysäköinteihin sisältyy lentokenttäkuljetus Flypark busseilla.

14. Akku tyhjä, miten toimitaan?

Flypark kuljettajilla on apukäynnistysakku, jolla hyytynyt auto saadaan käyntiin. Apukäynnistys ei maksa extraa, sisältyy pysäköinnin hintaan. Toki lentävät asiakkaat ovat etusijalla ja extra palvelun annamme aikataulun salliessa.

15. Voinko tulla ennen pysäköintiajan alkua?

Varauskenttiin asetetaan LENNON lähtö- ja paluuaika, järjestelmä laskee automaattisesti suositellun ajan Flyparkiin saapumiselle. Jos haluatte tulla hieman aiemmin, se sopii hyvin. Varsinkin kentän ruuhka-aikoina kannattaa tulla hyvissä ajoin.

16. Paluulento myöhästyy tai aikaistuu, miten toimin?

Jos paluulennon aikataulu muuttuu, lähetä tekstiviesti numeroon +358 401900910 Laita viestiin oma nimesi sekä uusi ajankohta hyvissä ajoin.

17. Paluumatkalla kuljetus pysäköintialueen läheisyyteen?

Basic-pysäköinnissä kuljettaja jätetään paluumatkalla P-alueen reunalle, josta kävelymatka omalle autolle on 10-100m. Matkatavarat ja muut matkustajat jätetään infoon, josta heidät noudetaan oman auton kyytiin. Emme vie asiakkaita paluukyydillä P-alueelle matkatavaroineen, koska kolhimisriski kasvaa huomattavasti. Jos haluaa minimoida kävelyn ja sateessa kastumisen mahdollisuuden, suosittelemme Comfort-pysäköintiä!

18. Jos on useampi matkustaja?

Monet perheet vievät matkustajat terminaalin ja kuljettaja ajaa meille pysäköintiin, josta matka jatkuu helposti takaisin terminaaliin. Samoin matkalta palatessa, kuljettaja hakee auton meiltä ja sen jälkeen muut matkustajat terminaalista. Lentokentän lyhytaikaisessa pysäköinnissä voit odottaa muita matkustajia 10min ilmaiseksi. Kuljettajamme antaa infossa vinkit lentokentällä asiointiin.

19. Menen hotelliin yöksi ennen lentoa tai lennon jälkeen. Miten varaan pysäköinnin?

Jos lentosi lähtee seuraavana aamuja ja tulet edellisenä iltana pysäköintiin, tee varaus seuraavasti: Päivämäärä sille päivälle kun menet hotelliin ja laita lennon lähtö sarakkeeseen kellon aika jolloin tulet pysäköintiin +2,5h. Näin pysäköintiin tuloaika on oikea. Vastaavasti lennolta palattaessa menet hotelliin toimi seuraavasti: Lennon laskeutumisaika sarakkeeseen se päivä jolloin poistut hotellista ja kellon aika. Saat kuljetuksen seuraaviin lentokenttä hotelleihin: Scandic, Clarion, Glo, Hilton, Holiday Inn ja Forenom. Ensisijaisesti kuljetukset tapahtuvat lentäville asiakkaille ja seuraavana ovat hotelliasiakkaat.

20. Basic -pysäköinnissä tapahtunut vahinko

Basic -pysäköinti on ns. yleinen pysäköintialue jossa jokainen vastaa omasta pysäköinnistä vaikka onkin maksullinen pysäköinti. Aivan samoin toimitaan kaikissa maksullisissa ja maksuttomissa pysäköintialueilla. Eli jos sattuu vahinko, ilmoita siitä henkilökunnallemme ja me annamme vastapuolen yhteystiedot ja ilmoitamme hänelle vahingon aiheuttajan tiedot. Eli vahingon aiheuttajan vastuu on korvata ja ilmoittaa vahingosta. Jos vastapuolta ei ole tiedossa, vahinko korvataan vahingon aiheutetun ajoneuvon vakuutuksesta eli kaskovakuutuksesta. Flypark ei ole vastuussa ulkopuolisen aiheuttamasta vahingosta. Vahinkojen välttämiseksi vain autojen kuljettajat operoivat P-alueella ja muut matkustajat ja matkatavarat operoidaan info alueella.

21. Miten verkkoalennus lasketaan?

Yksinkertaisin tapa tarkastella Basic -pysäköinnin hinnoittelua: VALITSE näppäimen yläpuolella on OVH. hinta mustalla eli jos haluat tehdä varauksen/ maksun infossa. Oranssilla näkyvä summa on varaa/ maksa verkossa hinta. Jos käytössäsi on kampanjakoodi, se voi antaa lisäalennuksen vrt verkkohintaan. Alennus lasketaan aina OVH. hinnasta, EI jo alennetusta hinnasta. Lisäpalvelut ovat nto. hintaisia eli esim. Basic vrt Comfort -pakettiin hinnan erotus tulee lisäpalvelusta josta ei anneta alennusta.

22. Matka peruuntuu ja olen valinnut peruutusturvan

Voit peruuttaa pysäköintisi ja saada varauksessa maksetun pysäköintihinnan takaisin 100%. Peruutus on tehtävä ennen pysäköinnin alkamista sähköpostilla osoitteeseen myynti@flypark.fi Peruutuksessa pitää olla seuraavat tiedot: Nimi, auton rek.nro ja tilinumero. Maksamme pysäköinnin hinnan tilisiirtona vähennettynä peruutusturvalla 14vrk sisällä peruutuksesta

Yhteistyössä

YHTEYDENOTTO

WWW.FLYPARK.FI

Pyhtäänkorventie 2
01530 Vantaa

LENTOKENTTÄKULJETUKSET (24/7)
Sähköposti
myynti (ark 09-17)
OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Viestin aihe

Viesti

 
 1. Täytä tähän lentosi lähtö- ja saapumisaika.